top of page

Selvværdsworkshop for mænd

BLIV DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV OG BOOST DIT SELVVÆRD

Trænger du selv eller en du kender til at få et kærligt skub i en ny retning, så vil jeg gerne hjælpe.

Efter en del forespørgsler fra mænd har jeg derfor udformet en workshop kun for mænd. Jeg kalder det en selvværdsworkshoppen og den varer kun tre timer.

Og hvordan ved du så, om du selv eller en du kender trænger til at komme i lærerige men kærlige hænder hos mig? Svaret kommer her:

Prisen for workshoppen, inklusiv kaffe, vand og øl er 1500 kr.

Tilføj en overskrift (14).png
Tilføj en overskrift.png
Tilføj en overskrift (14).png

Om workshoppen

BLIV DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV OG BOOST DIT SELVVÆRD

Trænger du selv eller en du kender til at få et kærligt skub i en ny retning, så vil jeg gerne hjælpe.

Efter en del forespørgsler fra mænd har jeg derfor udformet en workshop kun for mænd. Jeg kalder det en selvværdsworkshoppen og den varer kun tre timer.

Og hvordan ved du så, om du selv eller en du kender trænger til at komme i lærerige men kærlige hænder hos mig? Svaret kommer her:

Mistrives du i dit liv, din hverdag eller i dit forhold og tvivler du på, om du er god nok? Er du i tvivl, om du har værdi for andre, gør tingene godt nok og om du overhovedet er værd at elske? Er andres betydning vigtigere end din egen og er du ikke i stand til, at bekræfte dig selv?

Kan du nikke genkendende til ovenstående enten på egne eller en andens vegne, så har du eller den du har kært et lavt selvværd.

Et lavt selvværd betyder at du tager alting personligt, ofte føler dig kritiseret og er usikker på dine relationer. Du har svært ved at udtrykke, vise og modtage kærlighed, går for meget på kompromis med dig selv og har svært ved at sætte grænser.

Den gode nyhed er, at lavt selvværd kan ændres og at jeg meget gerne vil hjælpe dig.

Tilmeldingen til min nye workshop for mænd, er nemlig åben.

I løbet af workshoppen vil jeg skabe en tryg ramme, hvor du får mulighed for at blive klogere på dig selv og dit selvværd i selskab med andre, der, ligesom dig, oplever udfordringer i deres liv på baggrund af lavt selvværd. Du er nemlig ikke alene.

Der vil i workshoppen veksles mellem oplæg, undervisning og konkrete øvelser og du vil blive meget klogere på dig selv, dine vaner og ikke mindst på, hvordan du ændrer dem.

Under workshoppen vil vi berøre følgende punkter:

1. Bliv klogere på, hvad lavt selvværd er, og hvad det konkret betyder for dit liv

2. Få strategier og øvelser til at udfordre og ændre dit selvværd

3. Få konkrete værktøjer til bedre kommunikation og bliv bedre til at udtrykke dine følelser og behov

Ud fra de forskellige områder vil du få en større forståelse for forskellige selvværdsproblematikker samt værktøjer og redskaber til at arbejde med dit selvværd. Derefter starter det egentlige arbejde med at komme til at stå stærkere i dig selv som person, i dit kærlighedsforhold, øvrige relationer samt i din kærlighed til dig selv.

Det er en rejse, som kun du kan påbegynde, men jeg hjælper dig gerne i gang.

Du vil ikke opleve et quick-fix, hvor du er færdig med at arbejde med dit selvværd, når workshoppen er slut. Vi vil derimod sammen tage de første konkrete skridt mod din personlige udvikling i retning af et bedre selvværd og større trivsel.

Efter workshoppen har du mulighed for at få en individuel session med mig. Her vil vi sammen starte arbejde med de udfordringer, som du får klarlagt under workshoppen. Under vores session kan vi både tale om parforhold, seksualitet, relationer, tilknytning eller hvad du har brug for. Det er nemlig dig, der bestemmer.

Prisen for workshoppen, inklusiv kaffe, vand og øl er 1500 kroner.

Næste hold: 24 marts kl. 17 – 20.30 og 31 marts kl. 17 – 20.30

Du skal møde op i Haderslev Wellnesshus, Nørregade 1, 6100 Haderslev.

Jeg, Amalie, er parterapeut og sexolog og jeg glæder mig til at byde dig velkommen til en lærerig aften, som kun er starten på fremtiden.

Book din plads ved at tilmelde dig og betal på mobilepay 43659 eller kontakt mig på 22 91 76 31. Der er max 7 pladser på holdet

Jeg håber vi ses

Amalie Pedersen

Udtalelse fra mænd som har deltaget på workshoppen:

''Her er hvordan jeg oplevede workshoppen for mænd: Inden ankomst var jeg lidt nervøs og spændt på, hvad der ville møde mig. Da jeg ankom var der en dejlig behagelig stemning, synes det var godt med lidt drikkevarer til og chips til at dumle nerverne😉.''

 

''Jeg synes det var godt med det program du udlevede til os, som jeg kan tage med hjem og kigge i og arbejde lidt ud fra.''

''Jeg oplevede ikke og være alene med mine udfordinger i, da nogen af de andre i gruppen bøvlede med samme ting omkring at få sagt fra og til i forholdet og hvor meget selvværdet betyder i ens liv.''

''Der var plads til grin og sjov, så de svære ting var nemmere og få sagt og jeg følte mig tryg.

Jeg synes du var god til at formulere spørgsmålene og skabe rammerne og behagelig og lærerig aften.''

-

Vi mænd har efter sigende svært ved at snakke om så intime og personlige sager som vores indre, vores selv og dets eventuelt tvivlsomme værd.

Det syntes dog ikke at genere mændene – ifølge Amalie ”modige” – mænd som mødte op til workshoppen. Måske var det fornemmelse af at bryde med en overflødig fordom som fra starten gjorde os modige og tillidsfulde. Og så straks inden for døren Amalies smilende, venlige og favnende modtagelse af os – mænd!

Det fortsatte helt naturligt i mødelokalet. Amalie havde tilrettelagt et forløb vekslende mellem oplæg, terapeutiske spørgsmål, perspektiver og øvelser på stedet. Alt omkring ”hvad er selvværd? hvad betyder det for os? og hvordan styrkes det?

Strukturen var nedfældet på et antal sider hvor vi kunne svare på øvelserne og notere guldkorn. Siderne kunne vi så tage med hjem og fastholde inspirationen og arbejde videre med udfordringerne.

Workshoppen skal sætte os i gang med arbejdet, betonede Amalie indledningsvis. Hun kan ikke gøre det for os. Men at det kan være arbejdet værd, illustrerede hun pludselig med en case story, hendes egen historie! med en fantastisk effekt. Som ung var hun ved at gå i hundene, men var heldig, greb chancen, og med terapi ændrede hun helt sin tilværelse og, forstod vi, fik et helt nyt liv, hvor hun har det harmonisk og fint og elsker at hjælpe andre.

Det er anden gang jeg oplever at en person har valgt at blive terapeut efter personligt at have oplevet den forvandlende virkning af terapi. Det mærkes tydeligt på Amalies passion. Det er vist hendes sjælelige næring når hun ser at hendes terapi gør underværker.

Hun sad med os mænd og holdt meget fint styr på alle udsagn fra os og kunne bruge dem undervejs på kryds og tværs. Og kunne oveni disponere tiden, så vi fik det hele med.

Som bonustillæg tilbød hun uden for aftalen opfølgning i form af en enetime for hver af os, hvor vi kunne koncentrere os om specifikke detaljer som ikke kunne klares under workshoppen.

En dejlig aften – og nu er det med at tage fat selv!

“At blive kaldt modig mand, klinger rigtig godt”.

Det var først en mærkelig oplevelse at sidde med andre fremmed mænd og med Amalie men efter isen blev brudt med små jokes, så kørte vi bare derud af.

Workshoppen var rigtig godt skuret sammen og der var plads til at fortælle ens historie uden at blive set ned på.

Kan klart anbefale at tage med til workshoppen.

Det er godt for sjælen😊

Det var en meget hyggelig og inspirerende aften. Jeg synes de andre var meget konstruktive og lyttende. Du var rigtig god til at hjælpe med at få sat ord på nogle af de ting som vi arbejder med. Så alt i alt en rigtig god aften hvor jeg fik nogle værktøjer med hjem og blev klogere på mig selv 😀

Tilføj en overskrift (13).png
Image.jpeg

Kontakt mig

+45 22917631

 

Kontakt@amaliepedersen.dk

Østergade 41 b, 6230 Rødekro.

bottom of page