top of page

At kommunikere er et vigtigt redskab i alle relationer.  Alligevel går det ofte galt, særligt i parforhold.

 

Vi tolker, misfortolker, analysere og overanalysere hinanden. Rigtige mange konflikter opstår når vi ikke får kommunikeret vores budskab til vores partner eller øvrige relationer. I dette forløb hjælper jeg jer med at I blive bedre til at kommunikere med hinanden. 

Det har stor betydning at i begge er åbne og imødekommende overfor hinanden. For uden en positiv rettet kommunikation kan enhver samtale køre af sporet og ende ud i en diskussion fremfor en saglig og gensidig dialog med respekt for den anden. 

En respektfuld og gensidig dialog giver jer langt større mulighed for at få sagt både fra og til, så I undgår at en lille irritation bliver til et stort problem, som i værste fald, ikke kan løses. Får i åbnet op for en gensidig og åben dialog fra start, har i begge mulighed for at komme med jeres synspunkter og at føle jer hørt. Derved kan et skænderi helt undgås. 

En solid og konstruktiv dialog er vigtig, for ingen kan gætte, hvad et andet menneske tænker. Spørg derfor ind til, – og vis, at du bekymrer dig om din partner. Og vær åben overfor det, som din partner har brug for at tale om. 

 

Øv dig i at tage de positive briller på ligegyldigt hvilket budskab din partner præsenterer dig for. Derved undgår du at føle dig angrebet og du er langt mere modtagelig overfor ethvert budskab. 

Pakkeforløbet Knas i kommunikationen indeholder: 

1 session: handler om at afdække jeres kommunikationsform. I får en viden og bevidsthed om sund og kærlig kommunikation via undervisning af mig. Vi taler om god og dårlig kommunikation og I får konkrete værktøjer til at tage med hjem allerede ved første session. I får også hjemmeopgaver. 

2 session: handler om at tale om jeres hjemmeopgave – hvad er gået godt og hvad er gået mindre godt. Vi bygger videre på god kommunikation og taler om de udfordringer I har med jeres kommunikation. I får en hjemmeopgave med hjem. 

3 session: handler om at tale om jeres hjemmeopgave. Efter endt forløb vil I være blevet bedre til at lytte og tale med hinanden. I vil have en anden forståelse for hinanden og have nye færdigheder i kommunikation.

 

PRIS: 2500 + moms

Udtalelse fra Mette og Karsten efter forløbet “Knas i kommunikationen”

Min mand og jeg har deltaget i kurset “Knas i kommunikationen” hos Amalie. Det har været meget inspirerende, spændende og lærerigt, og vi har fået en masse nye værktøjer og indsigter med, som vi i løbet af kurset fik afprøvet både sammen med Amalie og som “lektie” mellem de enkelte gange. Amalie er en meget empatisk terapeut, og jeg synes, at hun var rigtig dygtig til at give os begge plads og tage udgangspunkt i lige netop vores behov. Der var også en god balance mellem at vi fik lov til at tale og indspark fra hende.

Jeg kan varmt anbefale dette forløb til alle, der i årevis har kæmpet med de samme skænderier og konflikter i parforholdet. Det er spild af god tid – prøv noget nyt.

bottom of page