top of page

Parterapi

Beslutningen om parterapi har måske været på vej længe. Nogle tænker måske, at når man ikke selv kan løse det, er det nok fordi, man som udgangspunkt har valgt en forkert partner eller er vokset fra hinanden.

Nogle tænker, at det er en faliterklæring og for mange er det et kæmpe tabu.

 

Jeg mener, at parterapi er effektiv måde at løse op for konflikter og genskabe gnist, glæde, passion, lyst og energi i forholdet. Der er mange årsager til at par vælger parterapi.

Læs videre.

Tilføj en overskrift (14).png
Image (1).jpeg

Om parterapi

Mange oplever, at deres kommunikation er blevet dårligere. De har brug for hjælp til at lære at tale og lytte til deres partner. Mange oplever, at der hat været en masse misforståelser, bebrejdelser, kritik og anklager, og der er opstået en kløft imellem jer hvor mistillid og dårlig energi truer jeres forhold. En del kæmper med sexlivet og glæden ved tosomheden – man er begyndt at trække sig væk fra sin partner og tænker måske på, om hverdagen vil være nemmere som single. Mange som kommer i parterapi er fyldt af følelser som vrede, skuffelse, bitterhed, ked af det, tristhed, modløshed og har svært ved at finde energien til at arbejde med de svære følelser. Jeg bruger tid og energi på at dykke ned i følelserne, give dem plads og få dem bearbejdet en efter en.

Jeg har en grundantagelse om at når parforholdet bliver svært opstår der et negativt mønster imellem jer. Jeg hjælper jer med at finde mønsteret, afdække det og giver jeg forståelse for hvorfor det er til stede. Jeg hjælper med at genfinde kontakten imellem jer gennem samtaler og jeg kan også tilbyde jer individuel terapi. Det er vigtigt når man skal give kærligheden bedre betingelser at man er indstillet på at arbejde med sig selv og de dynamikker der er imellem jer. Det er en sund investering i parforholdet.

Jeg hjælper med at finde de løsninger der skal til for at i kan genfinde jeres kærlighed. Jeg arbejder med konkrete praktiske øvelser og i får hver gang opgaver med hjem – for målet er, at i lærer at håndtere jeres konflikter selv og dermed få et sundere, stærkere og gladere parforhold.

 

Langt de fleste der kommer i parterapi vil gerne hinanden men kærlighed har fået svære betingelser og der skal arbejdes hårdt på at få hverdagen til at fungere på karriere, børn, praktiske opgaver. Parterapi kan være jeres løsning og en god investering.

Læs videre / parterapi
Tilføj en overskrift (13).png
Tilføj en overskrift.png

Kontakt mig

+45 22917631

 

Kontakt@amaliepedersen.dk

Østergade 41 b, 6230 Rødekro.

bottom of page