top of page

Samtaleforløb

Forstå dig selv og dine mønstre så kærlighed lykkes for dig

 

Samtale forløb med parterapeut og sexolog Amalie Pedersen

Forløbet koster 5200 kr for 3 måneder af 6 samtaler. Kan købes i rater.
Forløbet kan foregå Online eller personligt og kan betales som enkeltydelse eller ratebetaling

+45 22917631

 

Kontakt@amaliepedersen.dk

Østergade 41 b, 6230 Rødekro.

Tilføj en overskrift (14).png
Tilføj en overskrift.png

Samtale forløb med parterapeut og sexolog Amalie Pedersen

Er du klar over at kærlighed er svært og parforhold ikke fungere særlig godt når man ikke tør være sig selv?

 

Det lyder måske åbenlyst men alligevel er mange udfordret i at “være sig selv”. Mange bruger tid og kræfter på at være noget man ikke er og er bange for at ens partner ikke kan lide en hvis man viser hvem man er – med alle de sider man indeholder, også de dårlige.

Måske er du i et parforhold og trives ikke, måske er du lige kommet ud af et forhold og trives ikke, måske kan du slet ikke finde kærligheden – og ved du hvad – alle blokeringer og forhindringer ligger inde i dig.

Det er sandt og ja det er ikke rart at få af vide – men måske vidste du det faktisk allerede.  Men det er også sandt, at du kan ÆNDRE det og jeg kan HJÆLPE dig.

Vidste du at du har 60.000 tanker i løbet af et døgn og 80 % af dem er negative? Vidste du så også at når du ikke trives med dig selv, ikke er glad for dig selv, ikke er i positiv kontakt med dig selv og måske næsten hader dig selv så er de 80 % af de negative tanker om dig. Det gavner dig ikke og derfor har jeg lavet forløbet “Forstå dig selv og dine mønstre så kærlighed lykkes for dig”.

De negative tanker du har om dig selv ødelægger kærligheden omkring og indeni dig.

Det handler ikke kun om kærlighed til en partner, det handler i høj grad om kærlighed til dig selv.  Det er det VIGTIGSTE

Og lad mig starte med at sige, at DU ER VÆRD AT ELSKE. Det er vi ALLE

Og det værd vil jeg hjælpe dig med at få øje på.

I forløbet arbejder vi med at du får en bedre forståelse for dig selv. En bedre forståelse for dine tanker, følelser og adfærd.

Vi arbejder ud fra en kognitiv model som hjælper med at ændre den måde du tænker på således at negative tankemønstre fylder mindre.

I bund og grund kommer vi til at arbejde med dit mindset så du kan få et bedre liv og kærligheden omkring dig kan vokse.

Du vil blive styrket i dit selvværd og vi kommer til at arbejde med dine overbevisninger omkring dig selv. Selvoverbevisninger spænder ofte ben for de fleste. Måske også for dig.

Forløbet er opdelt  i 6 sessioner

1. session handler om at udarbejde en tidslinje som vil hjælpe dig til at klarlægge hvor dine udfordringer kommer fra. Derudover vil vi tale om de forskellige tematikker der opstår i dit liv og som oftest genskabes igen og igen. Jeg vil hjælpe dig med at få øje på dine mønstre så det bliver nemmere for dig at ændre det der ikke virker for dig.

2. session vil give dig viden omkring selvværd og selvtillid. Jeg laver et oplæg, hvor du bliver klogere på, hvor dit selvværd er. Du vil få konkrete opgaver.

3 session handler om at få øje på din indre stemmer der er inde i dit hoved. Den stemme som også kaldes den indre kritiker. Den stemme som skælder dig ud – hele tiden. Du får hjælp til at få øje på den samt redskaber til at dæmpe den så den ikke taler så højt og begrænser dig i dit liv.

4. session handler om at finde dit indre barn, som du måske har undertrykt i lang tid og som også er en del af dig. At finde frem til det  barn kan være vejen til at reagere mere hensigtmæssigt.

5. session handler om at finde nøglen til at holde styr på dine tanker samt få ro i hovedet.

6. session handler om selvkærlighed og egenomsorg. Du får konkrete opgaver som hjælper dit til at finde kærlighed i dig sel. Målet er at give dig en gladere og mere tilfreds følelse indeni.

 

“Forstå dig selv og dine mønstre så kærlighed lykkes for dig” hjælper dig med at bryde de mønstre der ikke gavner dig

Du kan booke forløbet allerede i dag og komme i gang i næste uge.  Sessionerne kan foregå personligt, på skype eller via telefon.

Jeg har ledige tider

Forløbet koster 5200 kr  og inkluderer 6 samtaler over 3 måneder

Du er velkommen til at ringe til mig på 22917631

Udtalelse fra Peter efter 3. session:

Jeg gik ind i det her forløb fordi jeg ville have hjælp til at redde mit parforhold. Vi var kørt fast og vi anede ikke hvordan vi skulle komme videre uden hjælp.

Jeg har igennem 3 sessioner fået værktøjer der gør at jeg bedre kan se det fra min kæreste side og vi er blevet bedre til at snakket om vores problemer på en konstruktiv måde.

Jeg har fået øjnene op for at de gamle handlemønstre jeg lærte som lille. Dem har jeg taget med mig op i voksenlivet. Min higen efter kærlighed og min konfliktskyhed.

Det har givet mig mange problemer i tidens løb.

 

Udtalelse fra Mette efter 1. session:

Jeg har igennem min tidslinje fået et klart syn på hvor mine udfordringer stammer fra.

Jeg har kunne sætte en finger på den følelse som er kilden til mit temperament i dag som stammer fra min opvækst / tillæring. Og det gælder også igennem min lektier. At skulle tænke på tidligere situationer og sætte ord på hvad der sker i mig i de svære situationer.

Tilføj en overskrift (13).png
Image (1).jpeg

Kontakt mig

+45 22917631

 

Kontakt@amaliepedersen.dk

Østergade 41 b, 6230 Rødekro.

bottom of page